Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2023 yılı kadın saç trendlerini uzman kadın kuaförü Ayaz Beyazdaş açıkladı.

2023 yılı kadın saç trendlerini uzman kadın kuaförü Ayaz Beyazdaş açıkladı.
REKLAM ALANI
07.03.2023
A+
A-

2023 yılı kadın saç trendlerini uzman kadın kuaförü AYAZ BEYAZDAŞ açıkladı. Ombre, bruslight, sunkissed trendleri hala devam…

2023 yılı kadın saç trendlerini uzman kadın kuaförü AYAZ BEYAZDAŞ açıkladı.

Ombre, bruslight, sunkissed trendleri hala devam etmektedir yalnız daha sıcak tonlarda ve aynı zamanda facelight’ları yoğun olmak kaydıyla. Gelinlerimizin bu seneki tercihleri çoğunlukla waklı dalga, örgü, twist ve daha doğal topuzlarla devam etmektedir. Günlük hayatta da perde saç kesimleri devam etmektedir.

 

Ayaz Beyazdaş Kimdir ?

Kuaförlük mesleğine 2000 yılında başlayan Ayaz Beyazdaş 2017 yılında kendi salonu olan Saloon Ayaz Beyazdaş’ı açmıştır. Hedeflerini daha da yükseltmek adına sektördeki en iyi firmalar olan Schwarzkopf ve Wella’da eğitimlerini alarak her geçen gün kendisini geliştirmiştir. Aynı zamanda kendi geliştirmiş olduğu balyaj teknikleri ile sarışınlığa kişisel sarışınlık alanında farklı bir boyut getirmiş ve Meslek Yüksek Okulları’nda lise öğrencilerine, Pendik Kuaförler Odası’nda meslektaşlarına, My Akademi ve kendi salonunda eğitimler vermiştir. Hairist gibi birçok yarışmada topuz kategorisinde dereceler alarak bunu yurt içi ve yurt dışından gelen meslektaşlarına da belirli dönemlerde eğitimler düzenleyerek meslektaşlarıyla paylaşmıştır.

Ombre nedir ?

Ombre zemin renkten 8 veya 9 ton açık dipten nötr bir şekilde gelip uç kısımlarda yoğunlaşan sarışınlığa  Ombre denir

 

Ombrede nelere dikkat edilmesi gerekiyor ?

Geçişlerine  ve temiz sarı olması için bakım yapılması gerekiyor. Hem profesyonel kuaför salonlarından ve aynı zaman da evde profesyonel ürünlerle 8 ayda bir Ombre yapılması gerekiyor.

 

Ülkemizde Kuaförlük sektöründeki uzmanlaşma hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Avrupa’da kesim ve renklendirme uzmanları oluyor. Türkiye’de müşteri salona geldiğinde servisi bir kişiden alıp çıkmak istiyor. Bunu başarabilmek için önümüzde uzun yıllar var.

 

Potansiyel müşterileri kazanmak için ne yapıyorsunuz ?

 

Salonumdaki enerjiyi görmesi gerekiyor. Müşteriye sıcak bir yaklaşımda bulunmak lazım. Müşteri ile diyalog çok önemli. Fön için gelen bir müşteri kesim yaptıran birini takip ediyor ve temizliğe bakıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.