Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alanında En İyisi,  İnci davetiye!

Alanında En İyisi,  İnci davetiye!
REKLAM ALANI
01.08.2021
A+
A-

Kurulum zamanından beridir her daim en iyisini üretmeye ve en iyisini sunmaya odaklı olarak çalışmalarını sürdüren İnci Davetiye Hızır Aydın tarafından kurulmuştur. Kurulum tarihi 1978 yılı içerisindedir ve o dönemlerde kartpostal üretimi yapılan küçük bir işletme olarak sektöre adımını atmıştır. Sonralarda tercih edilen üretimde çeşitlilik adımı ile firma başka tarzda ürünler üretmeye başlamış ve sonucunda da davetiye üretimi ile ilerleyerek 1984 yılı kapsamında da marka ismini almıştır.

Başlangıç tarihinden beridir, her daim müşterilerinin önceliklerine ve toplumun ihtiyaçlarına cevap verme odaklı olarak ilerleyen firma, kendi gücünü de profesyonel şekilde çalışmasından ve bu alanda oldukça büyük bir başarı sağlamasından almaktadır.

Doğru Bir Seçim İle Kusursuz Sonuçlar, İnci Davetiye!

Düğün davetiyesi seçimi sırasında en iyi seçeneklere ulaşabileceğiniz adres olarak bilinen ve sektörü içerisinde tercih edilebilirlik olarak en yüksek orana sahip olan firma, sizlere her tarz ve her şekilde davetiyeler ile dönüş sağlamaktadır. Ayrıca davetiyelerin renkleri, metin içerikleri ile ilgili birçok detaya da müdahale edebildiğiniz gibi kendi kafanızda belirlediğiniz davetiyeyi de üretme şansına sahip olabilirsiniz.

Tüm bu konularda bir hayli etkili olan firma, ayrıca sizlere tüm bu seçeneklerde kaliteyi ön planda tutmakta ve fiyatlandırma içinde de yüzünüzü güldürmektedir. Çünkü amacı her daim kaliteyi ucuza satmaktır. Firma bu kısımla da kendi sektöründen epey bir ayrılmakta ve tarafını her daim müşterilerinin tercihlerinden yana kullanmaktadır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.