Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ASELMED farkındalık yaratmaya devam ediyor

ASELMED farkındalık yaratmaya devam ediyor
REKLAM ALANI
20.12.2023
A+
A-

2011 tarihinde kurulan ASELMED markası medikal, estetik ve kozmetik sektöründe son teknoloji ürünleriyle hizmet vererek sektörün önde…

2011 tarihinde kurulan ASELMED markası medikal, estetik ve kozmetik sektöründe son teknoloji ürünleriyle hizmet vererek sektörün önde gelen markaları arasında yer almayı başardı.

Genç, dinamik ve uzman bir ekiple hizmet vermeye devam eden ASELMED özverili çalışmalarıyla müşterilerine başarılı bir şekilde hizmetlerine devam ederken FDA VE CE gibi tüm belgelere sahip olan lazer sistemleri, zayıflama ve cilt bakım üniteleri gibi cihazları yurt içinde ve yurt dışında sektörün en başarılı ürünleri arasında yer almayı başardı.

Müşterilerine ürün teslimatı sonrasında uzman estetisyenleri tarafından eğitimler veren ASELMED aynı zamanda müşterilerine eğitim sertifika belgeleri vermektedir.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Pınar Korkmaz “ASELMED olarak müşterilerimize temin ettiğimiz tüm ürünlerin yedek parça temini ve teknik servisi hizmetlerini beraberinde sunuyoruz. Kuruluş amacımız %100 müşteri memnuniyeti olan ASELMED olarak hastaneler, tıp merkezleri, poliklinikler, güzellik salonları dahil olmak üzere geniş bir yelpazede hem ülke içi hem yurt dışında gerekli tüm hizmetleri sunmaktadır.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Pınar Korkmaz “Vizyonumuz gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, en etkin cihaz ve yöntemlerle hizmet vermektir. Doğru teşhis ve yöntemleri kullanarak müşteri beklentilerine cevap verebilmek ve tüm bunları güler yüzlü, saygı ve samimi bir ortamda sunarken, insan sağlığı konusunda hassa yaklaşımlarla hijyenden ödün vermeden müşteri memnuniyeti en önemli motivasyon kaynağımız olarak alanımızda farkındalık yaratmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

 

İletişim Bilgileri

ASELMED & PINAR KORKMAZ

Mail: pinar@aselmedikal.info

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.