Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Atilla Zorlu’nun görkemli yaş günü daveti

Atilla Zorlu’nun görkemli yaş günü daveti
REKLAM ALANI
01.02.2022
A+
A-

Ünlü iş insanı yeni yaşını sanat ve cemiyet dünyası ile iş dünyasının tanınmış simalarının katıldığı bir parti ile kutladı. Ünlü iş insanı Atilla Zorlu’yu bu mutlu gecesinde nişanlısı Alina Khashımova’da yalnız bırakmadı.

Geceye gelen konuklarını birlikte kapıda karşılayan Zorlu ve Khashımova çifti ayrıca geceye katılan tüm konuklarıyla birlikte ilgilendiler.

Yaş gününde basına kısa bir açıklama yapan iş insanı Atilla Zorlu ve Alina Khashımova “Herkes zor bir süreçten geçiyor ve bu duruma gerçekten çok üzülüyoruz. Covid salgınından etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. İnşallah ilerde hepimizi çok çok daha güzel günler bekliyor bizi. Çok yakın bir zamanda eski yaşantımıza dönmek dileklerimizle temennisi sonrasında Atilla Zorlu ‘son mesajım olarak herkese Never Give Up yani istediğin her şeye ulaşabilirsin” diyerek duygularını ifade ettiler..

Atilla Zorlu bilindiği üzere ithalat ve ihracat işlerinin yanı sıra özellikle emlak sektöründe kurduğu Rayan Group ile yaptığı ciddi yatırımlar ile iş dünyasında ses getirmeye devam ederken nişanlısı Alina Khashımova’da Etiler ve Fişekhane’de bulunan güzellik merkezlerinden dolayı eğlence ve gece hayatının vazgeçilmez çifti oldular.

Atilla Zorlu’nun yaş günü Raffles Otel’de kutlanırken gecede çeşitli sanatçılar sahne alırken Atilla Zorlu için James Bond çantası şeklinde içi dolarla dolu bir yaş günü pastası hazırlandı ve Atilla Zorlu ile Alina Khashımova çifti yaş günü pastası üzerinde bulunan mumları birlikte söndürdüler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.