Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bir Dilek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Beylikdüzü’nde hizmete girdi

Bir Dilek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Beylikdüzü’nde hizmete girdi
REKLAM ALANI
22.02.2024
A+
A-

İşletmeciliğini İbrahim Sefa Kanşiray’ın yaptığı Bir Dilek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hastalarına Türkiye’nin en prestijli, kaliteli ve profesyonel hizmetini sunmak üzere İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde hizmete açıldı.

Kendi alanlarında uzmanlaşmış diş hekimleri ile çalışan Bir Dilek ADSP, hastalarına maksimum konforu sunmayı hedefleyerek hizmetlerine devam etmektedir..

Alanında uzman diş hekimlerimiz ile gülümsemenin keyfini çıkarmak için hizmete açılan Bir Dilek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kısa sürede Ata Çağlayan olmak üzere birçok ünlü ismin de hizmet aldığı bir kurum oldu.

Vizyonumuz & Misyonumuz

Bir Dilek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği doktorlarından İbrahim Çetin yaptığı kısa açıklamada “Bir Dilek ADSP olarak tüm hastalarımıza profesyonel, modern ve steril bir ortamda en yüksek standartlarda diş tedavi ve bakımını sağlamak birinci önceliğimizdir. Hastalarımızla doğru şekilde iletişime geçerek önceliklerini anlayıp, gerekli çözümler ile sağlıklı gülümsemelerini yeniden kazandırmak, kliniğimizin esas değerlerindendir.” dedi.

 

Açıklamalarına devam eden Çetin “Mesleğini seven, özen gösteren, diş hekimliği ile ilgili bilimsel çalışmaları ve teknolojiyi takip eden hekimlerle çalışarak toplumumuzun ağız ve diş sağlığının önemi konusunda bilinçlendirilmesini sağlamak” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.