Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cinsel İlişkide Sertleşmeme Nedenleri Ve Mutluluk Çubuğu

Cinsel İlişkide Sertleşmeme Nedenleri Ve Mutluluk Çubuğu
REKLAM ALANI
19.06.2022
A+
A-

Erkeklerde görülen serleşmeme problemi birçok nedenden dolayı olabilmektedir. Sertleşmeme problemi erektil disfonksiyon olarak da bilinmektedir. Cinsel ilişkide sertleşmeme nedenleri arasında kalp-damar, diyabet, omurilik hastalıkları gibi hastalıklar neden olabilmektedir. Aynı zamanda düşük testosteron düzeyi, hormon bozuklukları da sertleşmeme problemine neden olabilmektedir.

 

Aşırı alkol, sigara kullanımı, obezite de sertleşmeme sorununun oluşmasına neden olabilmektedir. Psikolojik nedenlerden de bu problem ortaya çıkabilmektedir. Sertleşmeme probleminde ilaçlar kullanılsa da geçici olarak düzeltmede yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı kişiler mutluluk çubuğu tedavisine başvurulur.

 

 Mutluluk Çubuğu Çeşitleri Nelerdir?

 

Mutluluk çubuğu 40 yıldan fazladır sertleşme sorununa çözüm olarak kullanılmaktadır. Ayrıca bu tedavi yöntemini kullanan hastalar oldukça memnundur. Mutluluk çubuklarının en çok kullanılan iki çeşidi vardır. Tek parçalı ve üç parçalı penil protezlerdir. Tek parçalı olan penil protezler daha uygundur. Aynı zamanda herhangi bir mekanik aksamı olmadığından dolayı daha uzun yıllarca kullanılması muhtemeldir. Tek parçalı penil protezler aynı zamanda kolay ve pratik bir kullanımda sağlamaktadır.

 

Üç parçalı penil protezler ise şişirilebilir özelliktedir. Pompa, testis bölgesine yerleştirilir. Testis bölgesinde olan pompa birkaç kez şişirildiği zaman protez sıvı ile dolar ve bu sayede de sertleşme gerçekleşir. Bu penil protezler daha doğal görünümü bulunmaktadır. Aynı zamanda bu üç parçalı penil protez sürekli bir şekilde sert kalmadığı için sıklık ile tercih edilmektedir. Ayrıca protez üstünde olan hidrofilik kaplama ile de protezde herhangi bir bakteri üremesi engellenmektedir.

 

 Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

 

Mutluluk çubuğu ameliyatları kullanılacak protezin modeline göre değişiklik göstermektedir. Ameliyattan önce doktor ile hasta görüşme gerçekleştirir ve bu görüşmede hangi protezin kullanılacağına karar verilir. Aynı zamanda hasta olan kişinin anatomik yapısına en uygun protez belirlenir.

 

Tek parçalı penil protezler bükülebilir özelliğinden dolayı penis altına ufak bir kesi açılarak yapılmaktadır. Bu ameliyat yaklaşık olarak yarım saat sürebilmektedir. Üç parçalı penil protezlerde ise pompa testis içerisine, rezervuarlar karın içine ve silindirler de penis kanallarına yerleştirilmektedir. Karışık bir ameliyat olarak görülse de yaklaşık olarak bir saat içerisinde ameliyat bitmektedir.

 

Ameliyattan sonra belli bir süre cinsel birliktelik yasaklanmaktadır. Doktor bu süreyi belirlemektedir. Bu süre bittikten sonra protezler rahat bir şekilde kullanılabilmektedir.

 

 Cinsel İlişkide Sertleşmeme Nedenleri Nelerdir?

40 yaş ve üzeri olan her iki erkekten birinde bu problem olmaktadır. Sertleşmeme sorunu nedenleri ise şu şekildedir:

 

-Kalp rahatsızlığı,

-Yüksek tansiyon,

-Obezite,

-Diyabet,

-Uyku bozukluğu,

-Alkol, tütün,

-Stresli yaşam.

Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.