Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Doruk Barlas’tan yeni bomba “HARARET”

Doruk Barlas’tan yeni bomba “HARARET”
REKLAM ALANI
13.08.2024
A+
A-

Türk pop müziğinin yükselen yıldızlarından Doruk Barlas, merakla beklenen yeni teklisi “HARARET” ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Söz ve müziği tamamen Doruk Barlas imzasını taşıyan bu güçlü parça, kısa süre içinde tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Bugüne kadar “Fiyasko”, “Aşk” ve “Hovarda” gibi hitlerle adından söz ettiren Barlas, müzik kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Yeni parçası “HARARET” ile bu başarıyı bir adım daha öteye taşıması bekleniyor.

Şarkının klip çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Doruk Barlas, bu proje için Türkiye’nin önde gelen yönetmenlerinden biriyle çalışmayı planlıyor. “HARARET”, dinleyicilerin büyük ilgisini çekecek enerjik yapısı ve güçlü sözleriyle 2024 yazının son günlerinde müzik listelerini sallamaya hazırlanıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.