Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbul’da Fanta Fest çoşkusu

İstanbul’da Fanta Fest çoşkusu
REKLAM ALANI
11.09.2022
A+
A-

İlk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest’in uzun bir aradan sonra tekrar başlayan yolculuğu İstanbul ile devam ediyor. Turne boyunca 250 bin’i aşkın müzik severi ağırlayan Fanta Fest, İstanbul Festival Park Yenikapı da ise on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.Gün boyunca, DJ performansları, özel dans şovları gibi etkinliklerin yer aldığı Fanta Fest, akşam da Edis ve Gazapizm konserleri ile İstanbullulara unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı.

Dinleyicilerin yoğun tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan ve enerjisi, sahne şovları,  sahne kostümü, aksesuarları ile katılımcılarına benzersiz bir atmosfer yaşatan Edis; ilk olarak sevilen şarkılarından Arıyorum’u sevenleriyle beraber seslendirdi. İstanbul’da on binlerce izleyiciyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Edis; “ Sizi çok seviyorum ve çok özlemişim İstanbul. Sizinle olmak her zaman çok güzel ve değerli. Hepinize çok güzel bir hayat diliyorum. Hayallerinizin hepsi gerçek olsun. İyi ki varsınız. Size bu konuşmayı yaparken çok duygulandım. Hepiniz iyi ki varsınız ve iyi ki benimlesiniz. Beraber nice güzel konserlerimiz olmasını diliyorum” dedi. Konuşmasının ardından son teklisi Yalancı ile devam eden Edis; parçaya özel tasarladığı dans koreografisini dansçıları ile beraber gerçekleştirdi. Konserinde ayrıca “Martılar”, “Dudak”, “An” gibi en beğenilen eserlerini katılımcılar ile beraber seslendirdi. Orkestrasına, dansçılarına, emeği geçen tüm ekiplere ve Fanta’ya teşekkür ederek perfomansını sonlandırdı.

Festivalin en coşkulu kalabalıklarından birine ev sahipliği yapan İstanbul’da Edis’ten sonra sahnede; gençlerin son dönemde en beğendiği rap müzik sanatçılarından Gazapizm yer aldı. Gazapizm, konserine beğenilen şarkısı İzaf’ı sahneye yerleştirilen bir kafesin içerisinde seslendirdiği etkileyici bir performans ile başladı. İstanbul’da olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Gazapizm; “ Keyifler yerinde mi İstanbul? Siz de enerjiniz de çok güzel. Hepinizin ayağına sağlık. İyi ki geldiniz”dedi. Ardından “Ölüler Dirilerden Çalacak”, “Dünya Bu”, “Heyecanı Yok” gibi popüler eserlerini on binlerce müzikseverle tek bir ağızdan seslendirdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.