Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“İtstribe” müzik dünyasına yeni boyut kazandırıyor

Daha çok “itstribe” olarak bilinen Stephan Borck, müziğe olan tutkusunu genç yaşta keşfeden bir Alman şarkıcı, söz yazarı ve yapımcıdır. Farklı müzik türlerini birleştirme konusundaki eşsiz yeteneği sayesinde uluslararası alanda tanınmayı başardı. itstribe, diğer birçok sanatçı ve yapımcı ile çalıştı ve benzersiz sesler yaratmasıyla tanınıyor.

“İtstribe” müzik dünyasına yeni boyut kazandırıyor
REKLAM ALANI
20.07.2023
A+
A-

Almanca konuşulan ülkelerde çok sayıda dizi ve filmde ve televizyonda rol aldı. En son RTL yapımı “Gangstarz”da müzisyen ve yapımcı Tribe rolünü oynadı. Kendisi gelecekte oyunculuğa devam etmek istese de asıl odak noktasının müzik olacağını vurguluyor. Stephan müzisyen bir ailede büyüdü ve altı yaşında gitar çalmaya başladı. On iki yaşında ilk şarkılarını yazdı ve müzik yapma sanatını öğrendi. 18 yaşında solo kariyerine odaklanmaya başladı ve kısa bir süre sonra ilk single parçasını çıkardı. O zamandan beri birçok başarılı şarkı yayınladı ve sürekli olarak yeni projeler üzerinde çalışıyor.

Müziğe karşı eşsiz hisleri var ve farklı türleri bir araya getirip eşsiz bir ses yaratabiliyor. Yaratıcı süreçlerini mükemmelleştirmek ve genişletmek için sürekli çalışıyor. Kendisi camiada müzikal kimliğini korurken farklı müzik türleri ile bütünleşme yeteneği ile tanınır.

İşinde son derece hassas ve doğrudur ve her küçük ayrıntıya kendini adamıştır. Hatta müzik videolarının prodüksiyonunu kendisi kesiyor ve yönetiyor.

Yapımcı olarak Stephan, Almanca konuşan hip-hop ve pop sahnesinden birçok tanınmış sanatçıyla çalıştı ve her zaman yeni projelere açık. Ayrıca Almanya’dan İsviçre’ye, Londra’ya, Amerika’ya, Türkiye’ye, Hindistan’a ve ayrıca Afrika’ya kadar uluslararası projelerde çalıştı.

Yapımları, yüksek kaliteli ve benzersiz seslerle karakterize edilir.

itstribe, her zaman yeni müzikal zorluklar arayan bir sanatçıdır. Ağustos ayında hepimizi heyecanlandıran yeni single’ını çıkarmayı planlıyor.

Kendisi hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, sosyal medya kanallarında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Links:

https://www.instagram.com/itstribe/

https://www.facebook.com/itstribe

https://www.youtube.com/itstribe

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.