Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kuba Dragos’ta unutulmaz Coşkun Sabah konseri

Kuba Dragos’ta unutulmaz Coşkun Sabah konseri
REKLAM ALANI
28.02.2022
A+
A-

Kuba Dragos sahnesi her hafta Türkiye’nin en ünlü isimlerini sahnesinde ağırlamaya devam ederken geçtiğimiz hafta sonu taverna müziğimizin dört yapraklı yoncalarından biri olan Coşkun Sabah’ı ağırladı.

Coşkun Sabah ve taverna müzik hayranlarının akın akın geldikleri Kuba Dragos sahnesi yoğun gecelerinden birini yaşarken Coşkun Sabah sevilen şarkılarını arka arkaya seslendirirken bu gecede kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Coşkun Sabah’ın bir çok şarkısına geceye katılan misafirlerin eşlik etmesi ve sanatçının da bundan duyduğu memnuniyet gözlerden kaçmadı.

Coşkun Sabah Kuba Dragos sahnesinde programına başlamadan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada “ Anadolu yakasında bu kadar şık ve nezih bir ortam görmek bana büyük sürpriz oldu. Çok keyifli bir mekan olduğunu duymuştum ama görmek ve şahit olmak başka bir şey. Burayı bu kadar nezih bir ortama çeviren herkese teşekkür ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Basın mensuplarının son söylemek istediğiniz bir şey var mı sorusuna Coşkun Sabah , Rusya’nın Ukrayna’ya işgaline değinerek “Orta Doğu’da ve dünyanın bir çok yerinde savaşlar devam ederken, Rusya’nın, Ukrayna’yı istila etmek için saldırması çok üzücü bir durum. Ben bir sanatçı ve sağduyulu bir vatandaş olarak her zaman ‘Savaşa Hayır’ diyorum. Her şey dostluk, sağlık, insanlık için olsun. Savaş demek zaten bir kabustur. Savaş kandır, ölümdür, hüzündür. Kahrolsun savaş diyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Program sonrası kısa bir açıklama yapan Kuba Dragos sahne işletmecisi Nejat Alır “Biz Anadolu yakasında sahnemizde her hafta Türkiye’ye damga vurmuş isimleri ağırlayacağımızı söylediğimizde bize gülenler ve tebessüm edenler olmuştu. Bu hafta da Türkiye’nin en büyük sanatçılarından birisi olan Coşkun Sabah sahnemizde bizlerle olacak. Tabi tüm bunların yanında Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmek için harekete geçmesini tasvip etmiyorum. Umarım bu felaket kısa zamanda son bulur ve dünya barış içinde yaşamaya devam eder” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.