Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisi yedinci bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisi yedinci bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor
REKLAM ALANI
31.12.2023
A+
A-

TRT 1’in, Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutanın hikayesini ekranlara taşıyan “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisi yedinci bölümüyle 1 Ocak Pazartesi saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

TRT 1’in etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren,  mukaddes şehir Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini ekranlara taşıyan “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” yedinci bölümüyle 1 Ocak Pazartesi saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 1 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak:

Selahaddin ve yoldaşları, Gregor ve en güçlü adamlarıyla kanlı bir savaşa tutuşmuştur. Selahaddin, Gregor’u mağlup edip Askalan’ı almak üzeredir ancak sarayda gerçekleşen Türkmen beyleri suikastı her şeyi alt üst eder. Haçlılara karşı birlik sağlanması maksadıyla çağırılan obalar şimdi kılıçlarını intikam için çekmiş ve Sultan Nureddin’in karşısına dikilmişlerdir.

Selahaddin bu büyük tehlike karşısında sarayda gerçekleşen suikastın sorumlularını aramaya başlar. Uzun zamandır uyuyan çok gizli ve tehlikeli bir örgüt Dağın Efendisi’nin önderliğinde yeniden uyanmış, gölgelere gizlenerek gerçekleştirdikleri suikastlarla Müslümanlar arasındaki barışı ebediyen bitirmek niyetindedir! Selahaddin, her adımı tuzaklarla kurulu yolda sarayın ve obaların en derinine kadar sızmış hainleri bulup Dağın Efendisine ulaşmak için kolları sıvar.

Sultan Nureddin sarayının en derinlerine kadar uzanan bu ihanet ağını çözüp kardeş kanı akmasını engelleyebilecek midir?

Dağın Efendisi, Zengiler’i Türkmen obalarıyla savaştırma planında başarılı olabilecek midir?

Selahaddin, çok gizli ve tehlikeli bir yapılanma olan Haşhaşiler’in sırlarını aşikâr edip Dağın Efendisi’ne ulaşabilecek midir?

Güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonu ile sezonun en iddialı işi olan “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”de Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.