Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lami Uyar’a anlamlı ödül

Lami Uyar’a anlamlı ödül
REKLAM ALANI
20.12.2022
A+
A-

Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği tarafından önceki akşam düzenlenen Otizm Farkındalık Ödül Gecesi düzenlenirken gecede derneğe katkıda…

Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği tarafından önceki akşam düzenlenen Otizm Farkındalık Ödül Gecesi düzenlenirken gecede derneğe katkıda bulunanlara ödülleri verildi.

Gecenin sunuculuklarını Gökay Kalaycıoğlu ve Ece Gürsel üstlenirken İlyas Salman, Savaş Kalafat, Tayyar Işıksaçan, Seyhan Soylu, Ayhan Aşan, Hilal Özdemir, Murat Kurşun, Çılgın Sedat, Ferah Zeydan, Berdan Mardini gibi ünlü sanatçılarla birlikte iş ve cemiyet dünyasının seçkin isimleri katıldı.

Gecede Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği tarafından ödüle layık görülen iş insanı Lami Uyar’a ödülünü aldıktan sonra Gecede Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği Başkanı Azra Görgün Kaynarkan’a verdiği röportajında “Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine destekler verdim ve ödüller aldım. Bu gecede sizin davetinizle burada bulunmaktan ve ödül almaktan büyük bir mutluluk duydum. Çocuklarımızın yanında olmak, onlara destek olmaktan ayrı bir onur duyuyorum. Size de bu desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açıklamalarına devam eden Lami Uyar “2023 yılında herkese sağlık, mutluluk ve savaşsız barış dolu bir yıl diliyorum. Özellikle yeni yılın tüm çocuklara sağlıklı ve huzur dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.” diyerek açıklamasını tamamladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.