Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Mehmed: Fetihler Sultanı” sezona iddialı bir giriş yaptı.

“Mehmed: Fetihler Sultanı” sezona iddialı bir giriş yaptı.
REKLAM ALANI
28.02.2024
A+
A-

TRT1’in merakla beklenen dizisi Mehmed Fetihler Sultanı sezona iddialı bir giriş yaptı.



TRT1’in merakla beklenen dizisi Mehmed Fetihler Sultanı, ilk bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Güçlü oyuncu kadrosu, büyük prodüksiyonu ve etkileyici aksiyon sahneleriyle dikkat çeken dizi, sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak öne çıktı. Yapımcılığını Eyüp Gökhan Özekin’in, üstlendiği, yönetmenliğini Şafak Bal’ın yaptığı ve senaryosunu Ozan Bodur’un kaleme aldığı proje, izleyicilere tarihin derinliklerinde unutulmaz bir gece yaşattı. Sosyal medyada da yoğun ilgi gören dizi, izleyicilerle derin bir bağ kurmuş görünüyor.

 

Oyunculuklara Büyük Övgü

Başrolünü Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği projede, usta isimler adeta bir oyunculuk şöleni sundu. Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Teoman Kumbaracıbaşı, Ertuğrul Postoğlu, Bülent Alkış, Açelya Akkoyun, Ali Nuri Türkoğlu, Kenan Çoban, Kaan Yalçın, Emine Ün gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra, genç oyuncu Esila Umut’ta başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Mehmed Fetihler Sultanı, başarılı yapımı, güçlü oyuncu kadrosu ve görkemli savaş sahneleriyle bu sezon adından sıkça bahsettirecek gibi görünüyor. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizi, tarihi atmosferi ve karakter derinliğiyle izleyicileri kendine hayran bıraktı.

Mehmed Fetihler Sultanı her salı saat 20.00’de TRT1’de

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.