Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Offseason (2021)

İlk gösterimini 11 Mart 2022 tarihinde yapan korku dolu bir film olan Offseason, günün birinde gizemli bir mektup alan Marie isimli genç bir kadına odaklanıyor.

Offseason (2021)
REKLAM ALANI
15.03.2023
A+
A-

Annesinin mezarının tahrip edildiğini söyleyen bu gizemli mektubu aldıktan sonra annesinin gömülü olduğu yere giden genç kadını, hayatının en korkunç dakikaları beklemektedir. Gerilimin bir an bile durmadığı bu yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini Mickey Keating üstleniyor. Film izle Korku, gizem ve gerilim türlerinde sinemaseverlerin karşısına çıkan yapım; IMDB’den de 5.6 puan alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Jocelin Donahue, Joe Swanberg, Richard Brake, Melora Walters, Jeremy Gardner, April Linscott ve Larry Fessenden gibi isimler bulunuyor.

Uzun süre önce annesini kaybeden genç bir kadın olan Marie Aldrich (Jocelin Donahue), artık bu duruma alışmış ve sıradan bir hayat sürdürmektedir. Ancak Marie’in bu sıradan hayatı, günün birinde esrarengiz bir mektup almasıyla birlikte tamamen değişecektir. İnsanlıktan uzakta, bir adada gömülü olan annesinin mezarının tahrip edildiğine dair bir mektup alan genç kadın; başlarda bu duruma anlam veremez. Ancak meraktan duramayan Marie, annesinin mezarını kontrol etmek için yola çıkar. Bu izole adaya gitmesinden kısa bir süre sonra adanın offseason olması nedeniyle bahara kadar kapandığını ve buradan çıkış olmadığını fark eden genç kadın, bu ıssız adada mahsur kalmıştır.

Fakat Marie için tek sorun bu değildir, adada yaşayan kasaba halkında da bir gariplik olduğunu fark eden genç kadın; kısa süre sonra bu garipliğin ne olduğunu öğrenmek üzeredir. Kasabalıların kendisiyle konuşma şeklinden rahatsız olan Marie, bunun sebebini bulmaya çalışır. Fakat bunun sebebi, aslında Marie’in kendisi değil; onun annesidir. İçerisinde mahsur kaldığı bu adada dakikalar geçtikçe kendisini daha da ölümcül bir durumun içerisinde bulan Marie, kısa süre sonra hayatta kalabilmek için tek bir şansı olduğunu fark edecektir. Annesinin problemli geçmişinin arkasındaki sırrı çözmeye çalışan Marie, burada hayatının mücadelesini vermek üzeredir.

https://www.fullhdfilmizlesene.pw

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.