Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trader’lar, Eylül’de Binomoto GP’de buluşuyor

Her yıl 300’den fazla etkinlik düzenleyen Binomo, finans dünyasını heyecan verici deneyim sahasına dönüştürmeye devam ediyor. Online ticaret platformu, yeni yarışması Binomoto GP’yi 16-22 ve 23-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte yarışmacılar, gerçek hesaplardan işlem yapacak. Aldıkları biletlerle toplam 16 bin dolarlık ödül havuzu için çekilişe katılacak ve final turunda motosiklet kazanma şansı yakayacak.

Trader’lar, Eylül’de Binomoto GP’de buluşuyor
REKLAM ALANI
16.09.2022
A+
A-

İSTANBUL, 16 Eylül 2022 / B2PRESS – Yapay zeka ve blokzinciri teknolojisiyle trader’lar ve varlıklar arasındaki sınırları ortadan kaldıran online ticaret platformları, finans dünyasını eğlenceli bir deneyim sahasına dönüştürmeye devam ediyor. Son olarak 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteren online ticaret platformu Binomo, 16-22 ve 23-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği Binomoto GP adlı işlem yarışmasını duyurdu. Yarış pisti görüntüsüyle tasarladıkları etkinliğin üç turda yapılacağını ve katılımın ücretsiz olduğunu açıklayan Binomo, katılımcıların işlem yaparak aldıkları biletlerle toplam 16 bin dolarlık ödül havuzundan faydalanma şansı yakalayacaklarını aktardı.

Katılımcılar 3 haftada 3 değerli ödül için yarışacak

Binomo’dan elde edilen bilgilere göre, katılımcılar yarışmanın her turunda farklı ödüller kazanma şansı yakalıyor. 16-22 Eylül tarihlerinde düzenlenecek ilk turda iki MacBook Pro 13 ödülüne aday olan katılımcılar, çekiliş sonunda yarışmanın kazananı seçildiği takdirde ödüle 26 Eylül’e kadar sahip olabilecek. Katılımcılar 23-29 Eylül’de gerçekleştirilecek ikinci turda da aynı ödül için yarışma şansı bulurken, kazanan kişi ödülünü 3 Ekim’e kadar alabilecek.

Final turunun büyük ödülü: Motosiklet!

Binomo’nun paylaştığı bilgilerden hareketle üçüncü haftada yarışma boyunca işlem yapan tüm katılımcılar arasında düzenlenecek ve 3 Ekim’e kadar sürecek çekilişi kazanan yarışmacı motosiklet ödülünü almaya hak kazanacak. Kazananların otomatik olarak seçileceği yarışmada, isteyen herkes çekilişlerin videosunu internet sitesinden izleyebilecek. Her yıl 300’den fazla etkinlik düzenleyen online ticaret platformu Binomo, bunun yanı sıra da bilet sistemi üzerine tasarladığı yarışmada katılımcıların ödül havuzuna kolay adımlarla erişmesini sağlayacak.

Gerçek hesaplardan işlem yapılacak

İlk fon yatırma işleminin gerçek hesaptan yapılmasının istendiği Binomoto GP yarışmasında, her katılımcı günlük 5 bin TL değerindeki işlemi karşılığında 1 bilet alacak. Her bilet ödül çekilişine dahil edilirken, ne kadar çok yatırımcı katılırsa, ödülü kazanma şansı da aynı doğrultuda artacak. Yarışmacılar bu sayede hem diğer trader’ların hamlelerini izleyerek analiz ve işlem yapma yeteneğini pekiştirecek, hem de Binomo’nun ayrıcalıklı ödül havuzuna bir adım daha yaklaşacak.

Bilgi İçin: Tülay Genç | support@b2press.com | +90 (212) 635 70 68

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.