Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tülin Gizgen Atabay’ın duygu taşıyıcı kadınları “Ser-Seri” sergisi 8 Şubat’ta L.Ü.’Art Cihangir Galeride!

Tülin Gizgen Atabay’ın duygu taşıyıcı kadınları “Ser-Seri” sergisi 8 Şubat’ta L.Ü.’Art Cihangir Galeride!
REKLAM ALANI
03.02.2024
A+
A-

Yeni yılın ilk ayını geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde Şubat ayı için çok güzel bir sergi haberiyle karşınızdayız….

Yeni yılın ilk ayını geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde Şubat ayı için çok güzel bir sergi haberiyle karşınızdayız. Daha önce çeşitli galerilerle katıldığı birçok sanat fuarıyla tanınan Tülin Gizgen Atabay “Ser-Seri” adlı kişisel sergisiyle 8 Şubat’ta Cihangir’in sevilen galerilerinden L.Ü.’Art Cihanir  sanat düşkünlerini çağırıyor. “İnsan içinde insan açar” resimleriyle belleklerde silinmez ve dönüşür imgelerle dolu olacak sergi, 18 Şubat Pazar gününe kadar izleyicisiyle yeni anlamlar kovalayışını sürdürecek… 14 Şubat öncesi hem iyi bir aşk armağanı hem de bu aşk mevsimine tuvale yansımış duygu denizleriyle hazırlık fırsatını sunacak serginin açılışı sanatçıyla işleri üzerine konuşabileceğiniz bir kokteyl imkanını da verecektir. L.Ü.’Art Cihangir, kendi içerisinde birçok seriyi barındırdığı için “Ser-Seri” adıyla sanatseverlerin başını duygu girdaplarıyla sanat esrikliğiyle döndürmeyi amaçlıyor.

İç içe geçmiş kadın portreleriyle bireyin içindeki “kişilikler topluluğunu” estetik bir araştırmayla ortaya koyan Atabay, “Birbirini içine alan duygu egemenlikleri ve yaşamla beraber gelişen portrelerden sınırlar” ifadesiyle sergi kapsamındaki işlerinin genelini tanımlıyor.

Tarih               : 8 – 18 Şubat 2024

Mekân             : L.Ü.’Art Cihangir

Adres               : Kılıçali Paşa Mahallesi Havyar Sokak No:11/A Beyoğlu/İstanbul
Koktely            : 8 Şubat, 18.00 – 20.00

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.