Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tülnaz Seyhan’dan Yaz Esintisi: “Deli Gönlüm” Albümüyle Duygusal Bir Yolculuk

Tülnaz Seyhan’dan Yaz Esintisi: “Deli Gönlüm” Albümüyle Duygusal Bir Yolculuk
REKLAM ALANI
17.05.2024
A+
A-

Sanat hayatına bugüne kadar söz ve müzikleri kendisine ait 5 albüm 2 single sığdıran Tülnaz Seyhan, müzik kariyerinde yeni bir döneme adım atıyor. Seyhan’ın söz ve müzikleri kendisine ait olan, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel “Benim Canımsın Sevdamsın ATAM” plağının ardından, şimdi de “Deli Gönlüm” isimli yeni albümüyle müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu albüm, yaz aylarına damgasını vuracak bir esinti vaat ediyor. Seyhan, albüm hakkında, “Bu albümle hem duygusal anlar yaşayacak hem de coşkuyla eğleneceksiniz,” diyor ve ekliyor: “Her şarkıda farklı bir hikaye, her nota da biraz daha yakınlaşacağınız duygular var.” Seyhan’ın “Deli Gönlüm”ü, sadece müzikal bir deneyim sunmakla kalmıyor, dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa da çıkarıyor.

Bu yeni albüm, Tülnaz Seyhan’ın sanatsal ifadesindeki derinliği ve çeşitliliği yansıtan, dinleyenlere yaz boyunca unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Seyhan ayrıca kendi eserlerinin başka sanatçılar tarafından icra edilmesinden büyük bir mutluluk ve onur duyacağını da sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.