Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü isimler “Kanadı Kırık Bir Kuş Misali; Cahide” oyuna akın ettiler

Ünlü isimler “Kanadı Kırık Bir Kuş Misali; Cahide” oyuna akın ettiler
REKLAM ALANI
16.12.2021
A+
A-

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından Türk tiyatrosu ve sinemasının efsane kadını Cahide Sonku’nun hayatını anlatan “Kanadı Kırık Bir Kuş Misali ‘Cahide Sonku’” oyunu  Cahide Sonku’nun gerçek yaşam öyküsünden yola çıkılarak Sonku’nun şöhret basamaklarına nasıl tırmandığını ve şöhret olduktan sonra yaşadığı bunalımlardan alkol bağımlılığını ve hayatının son yıllarını sefalet içinde geçirmesini anlatan oyunu  Eray Işık kaleme alırken müziklerini Nida Şan, koreografilerini Şebnem Erdener,’ Işık tasarımını ödüllü ışık tasarımcısı Yüksel Aymaz yaptı.

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde önceki gece sahnelenen oyun kalabalık bir seyirci topluluğu tarafından izlenen oyuna Çiğdem Tunç’un sanatçı arkadaşları da ünlü sanatçıyı bu gecesinde yalnız bırakmadılar.  Kanadı Kırık Bir Kuş Misali Cahide Sonku oyununu izlemeye Nida Şan, Bilge Şan, Müge Akyamaç, Parla Şenol, Deniz Özerman, Suna Yıldızoğlu, Ruhsar Gültekin, Ayşen Sezerel, Nihal Arda, Tarık Şerbetçioğlu ve Banu Karadağlı gibi birbirinden ünlü isimler geldi.

Oyun sonrasında Çiğdem Tunç tarafından tüm sanatçılar sahneye tek tek davet edilerek Çiğdem tunç Tiyatrosu oyuncuları ile birlikte objektiflere hatıra fotoğrafı verdiler.

Oyun sonrasında kısa bir açıklama yapan Tunç “Bir Kadıköylü olarak her oyunumu muhakkak Kadıköy’de sahnelerim. Bu oyunumu ikinci kez Kadıköy’de sahneledim. Ve bu gecemizde birçok sanatçı dostum gelerek beni ve arkadaşlarımı onurlandırdılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.