Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü oyuncu hem müzik hem de tiyatro oyunu ile sezona hızlı bir giriş yaptı.

Ünlü oyuncu hem müzik hem de tiyatro oyunu ile sezona hızlı bir giriş yaptı.
REKLAM ALANI
16.08.2021
A+
A-

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisiyle adını duyuran sevilen oyuncu Onur Özaydın müzikal kariyerinin ikinci teklisi Naz Faslı’nı tüm dijital müzik platformlarında video klibi ile yayımladı. Naz Faslı, sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu dönemde şarkıyı dinleyen ve klibini izleyene bir nebze olsun yüzünde gülümseme yaratacak bir yaz şarkısı.

Sözü ve müziği kendisine ait ilk teklisi Tüm Şehir Emrinde ile müzik dünyasında da rüştünü ispat eden Özaydın, yine söz ve müziği kendisine ait Naz Faslı ile yerini sağlamlaştırmaya başladı. Sıcak, samimi ve neşeli tarzıyla sevenlerinin kalbini kazanan Onur Özaydın, Naz Faslı’nın enerjik ritmi ve romantik sözleriyle dillere pelesenk olacak. Naz Faslı, 2021 yazının unutulmazları arasına girecek.

Çalışmanın yapımcılığını ilk teklinin de aranjörlüğünü yapan usta müzisyen Serdar Öztop üstleniyor. Naz Faslı, güçlü müzikal altyapısıyla da hafızalara kazınıyor.

Tiyatro sahnesine geri döndü

Sevilen oyuncu aynı zamanda Cem Davran’ın sahibi olduğu Davran Tiyatro’nun bu yaz sahneye koyduğu ‘Üçü Bir Arada’ isimli oyunda Cem Davran ve Celil Nalçakan ile aynı sahneyi paylaşıyor.

Onur Özaydın kimdir?

Onur Özaydın, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında rol aldığı Kız Takımı dizisi ile yaşayan Onur Özaydın; Hayat Sevince Güzel, Kalbim Ege’de Kaldı, Racon, Babam Sınıfta Kaldı, Uçurum ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizilerinde rol almıştır.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.