Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

WiFi Şifre Kırma Nasıl Yapılır 2022 (%100 Çalışıyor)

WiFi Şifre Kırma Nasıl Yapılır 2022 (%100 Çalışıyor)
REKLAM ALANI
17.06.2022
A+
A-

Birçok kişinin merak ettiği konulardan biri olan wifi şifre kırma olayı aslında son günlerde çokça popüler oldu. Tabi bunda etkili olan en büyük sebep kablosuz ağların günümüzde çok popüler bir hal alması. Eğer bu duruma ayak uydurabilirsek ve şifrelerimizi seçme konusunda biraz daha dikkatli davranabilirsek wifi şifre kırma durumlarıyla karşılaşmayız. Haliyle kötü niyetli insanlar şifrelerimize erişemezler. Bu durum aslında sanıldığından daha tehlikeli. Eğer sizin wifi ağınızı kullanarak birisi her hangi bir işlem yaparsa bunun faturası size patlayabilir. Bu gibi bir durumla karşılaşmamak için şifre seçimine özen göstermek ve şifreyi sık sık değiştirmek işe yarayacaktır diyebiliriz.

 

Tablette Wifi Şifresi Kırma

Tabletler hayatımıza gireli 4-5 yıl oldu. Ancak tam anlamıyla çok faydalı oluyorlar ve bizlerin internete bağlanmasını sağlayabiliyorlar. Bunu yapabilmelerinin nedeni elbette ki wifi teknolojisi. Eğer wifi ağınız varsa internete girebiliyorsunuz. Tabi bunun sonucunda tablette wifi şifre kırma olayları karşınıza çıkabiliyor. Bu gibi bir olayla karşılaştığımı söylemem gerek, bunun sebebiyse wifi şifresi seçmemiş olmamdı. Daha sonra yaptığım hatanın farkına vardım ve wifi şifremi belirledim. Sonuçta artık wifi şifreme kimse erişemiyor ve böylece bu tip olaylarla karşılaşmıyorum. Ayrıca unutmayın ki wifi şifrenizin ağ adınızla aynı olmaması da burada büyük bir önem taşıyor. Aksi takdir de yine şifrenizi kaptırabilirsiniz.

Telefonda Wifi Şifresi Kırma

Mobil cihazlarımızda sıkça karşılaştığımız problemlerden birisi de elbette ki Telefonda Wifi Şifresi Kırma olayları. Bu gibi durumların aslında bizleri çok kötü etkilediğini söylemem gerekiyor çünkü internet hızınızı rezalet bir duruma getiriyor. Tabi ki böyle bir durum yaşamayı kimse istemez. Bizlerde sizin için bu duruma karşı alabileceğiniz birkaç tane önlemden bahsedeceğiz. Bu önlemlerin ilki tabi ki de şifre kullanmak. Bu çok önemli olsa da asıl önemli olan şifreyi düzgün seçmek. Eğer bu iki noktayı atlamadan yaparsanız şifre çalınma olaylarıyla muhtemelen hiçbir zaman karşılaşmayacaksınız. Ancak aksi takdir de yani dikkat etmezseniz kötü etkilerle karşılaşacaksınız ve sonuçları maalesef iyi olmayacak diye düşünüyoruz.

 

Bilgisayarda Wifi Şifresi Kırma

Bilgisayarlarımızın işlevli bir hal almasını sağlayan wifi sayesinde interneti kullanabiliyoruz ve bunu saçma sapan kablolar olmadan yapıyoruz. Ancak bunu yapabilen yalnızca biz değiliz. Wifi teknolojisine sahip olan ve sinyal alanınıza giren her bilgisayar sizin wifi şifrenizi kırabilir. Bilgisayarda wifi şifresi kırma gibi olaylarla karşılaşabilirsiniz ve bu da size olumsuz şekilde etkiler oluşturur. Bilgisayarda wifi şifresi kırma işlemi aslında çokta zor değil. Bunun sebebi insanların ağ adını aynı zamanda şifre adı olarak da kullanması. Bu olay birçok kişinin başına geliyor ancak kimse farkında değil. Çünkü wifi ağınıza kimlerin bağlandığını göremiyorsunuz. Bu sebeple ağ adıyla şifreyi benzer ya da aynı yapmamalısınız.

Kaynak: https://desifre.net

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.