Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Adana Demirspor Teknik Direktöründen Açıklama

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında 30 Ekim’de deplasmanda Yukatel Kayserispor ile karşılaşacak Adana ekibinin hazırlıkları sürüyor.

Adana Demirspor Teknik Direktöründen Açıklama
REKLAM ALANI
28.10.2022
A+
A-

Teknik Direktörü Montella, basına yaptığı açıklamada, Konyaspor ile yapılan berabere kalmanın şokunu dile getirerek, “Performansımız ve performansımızdan sonra herkes şok oldu. Bilirsiniz futbolda bazen çok şey getirirsiniz ama sonuç alamazsınız. Beraberliğe razı olmak zorundaydık. Takımın performansından çok memnunum. Herkes sonuna kadar savaştı. Futbolda böyle davrandığınızda maçı kolay kaybetmezsiniz. Bu yüzden olumlu bir maç oldu.” 1xbet adresi

Montella, Kayserispor’un Pazar günkü deplasman maçının zor olmasını beklediğini söyledi.

Şu anda ligde ikinci sırada olduklarını hatırlatan Montella, şöyle devam etti:

“Sıralamaya bakmadan kendi yolumuza bakmalıyız. Bu tür performanslar üretip orada olmalıyız. Dolayısıyla kim olursa olsun önemli değil. .ne yaptı ne yaptı .Şu anda son 6 maçta 13 puan alan Kayserispor ile oynuyoruz. Son iki maçı iki galibiyetle tamamlayan rakibe karşı bir deplasman maçımız var. Galatasaray’ı da yenerek iki galibiyet aldılar. Bu yüzden zor bir yolculuk olacak, ama biz buna kendi yolumuzda bakıyoruz. Gelişime açık bir takımız ve futbolumuzu geliştirip en iyi seviyeye getirmek zorundayız.”

Rus forvet Artem Dzyuba’nın takımda yer bulamadığını hatırlatan Montella, “Açıkçası izliyorum. etkinlikte ayrı. Sahaya bir takım koyduğumda, bizim için neyin daha faydalı olduğu düşüncesiyle hareket ediyorum. Tabii ki oyuncular ve saygı duyulması gerekmeyenler çünkü burada herkes savaşıyor. Şu ana kadar Fenerbahçe’den sonra takım olarak en iyi forvete sahibiz. Rakamsal olarak ligin en iyi ikinci golcüsüyüz.”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.