Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe de Transfer Planları Başladı Gidecek İsimler Belli Oldu Rotayı İsmail Kartal Çizecek

Süper toto süper ligin sona ermesiyle birlikte sarı lacivertli ekipte de transfer planları yapılmaya başladı. Aynı zamanda Fenerbahçe’den gidecek olan isimler de teker teker belirlendi.

Fenerbahçe de Transfer Planları Başladı Gidecek İsimler Belli Oldu Rotayı İsmail Kartal Çizecek
REKLAM ALANI
18.05.2022
A+
A-

Konu ile ilgili rotayı ise İsmail Kartal çizecek. Son dakika haberler arasında yer alan Fenerbahçe yeni sezon transfer çalışmalarına bir hayli hızlı başladı. Transfer düzenlemesi ve ayrılacak isimler de takımda netlik kazandı. Ayrılacak olan isimler ise İsmail Kartal tarafından belirlenecek.

50tl deneme bonusu

Fenerbahçe’de Sıcak Gelişmeler

Fenrbahçe camiasında bir hayli sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı hala kesinleşmeyen İsmail Kartal Kim, Szalai ve Rossi’nin Avrupa ya transferleri konusunda bir açıklamada bulundu. Kartal bu üç oyuncu için alternatiflerin sunulması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Üç başarılı ismin takımda kalıp kalmayacağı ise merak içerisinde bekleniyor.

Sarı Kanaryada Dikkatler Buna Çevrildi

Bir taraftan transfer planları diğer taraftan ise teknik direktör arayışlarına dikkat çeken Fenerbahçe de işler pekte yolunda gitmiyor. İsmail Kartal halen takımın teknik patronu olarak görev yapıyor. Ancak gelecek yeni sezonda teknik direktörün kim olacağı ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Yaşanan transfer gelişmelerinden daha çok dikkatler yeni teknik adamın kim olacağı yönünde yer alıyor. Fenerbahçe camiasında yaşanan bu gelişmeler gündemde yer alıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.