Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Altınordu’nun genç yıldızı Enis Destan

Altınordu’nun genç yıldızı Enis Destan
REKLAM ALANI
29.08.2021
A+
A-

Enis Destan takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Santrafor mevkiinde oynayan genç futbolcu. 1.lig   takımlarından biri olan Altınordu sporda forma giymektedir. 2020 yılının yazında A Takımına yükseldi ve düzenli bir şekilde oyunlarda aktif hale geldi.

Genç yetenekli oyuncumuz geçtiğimiz sezonu 12 gol ve 3 asist ile tamamlayan ve bu süreçte milli takım kadrosuna da davet edildi. Ankara spor maçında 2 gol ve 1 asistti olan genç dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeteneklerinin ve başarılarının diğer takımlar tarafından dikkat çekmesi genç futbolcuyu çok gururlandırdı. Genç, yetenekli yıldız takımının İstanbulspor ile yapacağı maç için geldiği İstanbul kampından ayrıldı.  betpas giriş

Red Bull Salzburg ile Görüştü

Takım arkadaşlarına veda eden golcü futbolcu, transfer görüşmeleri yapmak için Avusturya’ya gitti.  Avusturya’ya giden Enis Avusturya Ligi ekibi Red Bull Salzburg ile görüşme sağladı. Yapılan görüşmelerde genç futbolcu için 2.5 Milyon Euro ve sonraki satıştan 30 pay teklif etmesi üzerine kulübü Altınordu spor, oyuncuya transfer görüşmeleri Enis Destan’a görüşme sağlaması için verdi. Genç oyuncu henüz 19 yaşında, bugün takımının kampından ayrılarak transfer görüşmelerini yapmak üzere Avusturya’ya uçtu.

Avusturya ve Almanya’dan birçok teklif alan Enis, Salzburg ile anlaşma sağlayamadığı taktirde diğer teklifleri değerlendirmeye alacak. Genç futbolcuya teklif yağmuru yapmaya başladı.  Avusturya’dan başka bir takım daha genç oyuncuyla ciddi şekilde ilgilendiğini ve resmi bir teklif yapacağını duyurdu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.