Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sosyal medyanın bol ödüllü iyilik meleği

Sosyal medyanın bol ödüllü iyilik meleği
REKLAM ALANI
15.11.2022
A+
A-

Bugüne kadar herkesin başta milli takım olmak üzere Galatasaray ve Brezilya’daki büyük kulüplerin kadın basketbol takımlarında forma giyen ve ülkemizi başarıyla temsil eden Banu Karadağlı hem son dönemlerde çeşitli organizasyonlarda aldığı ödüllerle ve sosyal medya hesaplarında SMA hastası bebekler ve Down sendromlu melekler için yaptığı yardım ve destek kampanyaları ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Halen aktif olarak da Uluslararası Down Sendromlu Spor Kurulu Başkanlığı görevine de devam eden Banu Karadağlı hemen hemen her gün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda SMA hastası bebekler ve down sendromlu melekler için yaptığı çalışmalar hakkında “Bende bir anneyim ve bir annenin ve babanın çaresizliğinin ne olduğunu iyi bilirim. Sosyal medya sadece yediğimizi, içtiğimizi veya gördüğümüz yerleri paylaşılacak bir yer değildir. Burada insanlara destek olabilir ve en azından yanlarında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Özellikle bizim gibi sporcu ve sanat dünyasının tanınmış isimleri bu konuda daha duyarlı olmalı ve takipçilerini bu yardımlar konusunda teşvik edilmelidir” diyerek duygularını ifade etti.

Aldığı ödüller içinde Karadağlı “Sanırım bir kadın sporcu olarak en çok ödül alan sporculardan birisiyim. Özellikle 7 yıl Kadın Basketbolu Avrupa karmasına seçilerek ülkemi büyük bir başarıyla temsil etmenin gururunu yaşayan bir sporcuyum. Tabi bunların haricinde çeşitli organizasyonların düzenlediği ödül törenlerinde aldığım her ödül tabi ki bana mutluluk veriyor. Ve bu törenlerde de ödül alırken davetlilere sosyal sorumluluk projelerine destek olmaları konusunda ricalarda bulunuyorum” diyerek duygularını ifade etti.

 

Açıklamalarına devam eden Karadağlı “En son 2 ay önce Bodrum’da down sendromlu meleklerimiz için düzenlenen bir turnuvaya katıldık ve o meleklerimiz kazandığımız şampiyonlukla taçlandırdık. 25 Kasım’da yine Sırbistan’da down sendromlu meleklerimiz için sahaya çıkacağız ama bu turnuvada ayağımı kırdığım için parkelerde olamayacağım ama o meleklerimle beraber takım arkadaşlarımı destekleyeceğiz.” diyerek açıklamalarını tamamladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.